WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Zulte Waregem - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 15 februari 2014

13/02/2014

Maakt Zulte geen fout tegen Cercle Brugge?

Het blijft ongekend spannend in de Belgische Jupiler Pro League. Aankomend weekend staat de 26e speelronde alweer op het programma. Daarin neemt Zulte Waregem het in eigen huis op tegen Cercle Brugge. Weet het team van Franky Durand te winnen en daarmee de aansluiting bij de top te behouden of zal Cercle Brugge kunnen verrassen? Een voorbeschouwing.

Zulte Waregem
Zulte Waregem is weer een ploeg om rekening mee te houden sinds de terugkeer van Franky Durand. Vorig jaar werd de ploeg zelfs op een haar na kampioen. In het laatste en allesbeslissende duel, moest men het opnemen tegen directe concurrent Anderlecht. Anderlecht had echter aan een punt genoeg en de wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Dit jaar willen Durand en zijn mannen echter meer en voorlopig ziet het er prima uit. Achter het ongenaakbare Standard Luik is Zulte Waregem een van de ploegen die meestrijden om het kampioenschap. Er mogen echter niet veel punten meer verloren worden omdat men anders teveel achter raakt met het oog op play-off I. Dat brengt de nodige druk met zich mee en de vraag is of de talenten van dit nog jonge team daar mee om kunnen gaan. Deze wedstrijd moet echter geen probleem vormen aangezien Zulte thuis speelt en stukken beter voetbalt dan de tegenstander Cercle Brugge.

Cercle Brugge
Cercle Brugge zal in de laatste fase van de competitie alles op alles moeten zetten om in de middenmoot te blijven. Op dit moment staat de ploeg staat de ploeg op een tiende plaats met 30 punten uit 25 wedstrijden. Daarmee staat men slechts acht punten boven de rode streep en zullen er dus punten gehaal moeten worden om niet in de buurt van de gevarenzone te komen. Bovendien kijkt men ook nog omhoog. Het verschil met de felbegeerde plaats zes is namelijk ook acht punten en dat heeft men nog niet opgegeven.

Voorspelling

Normaal gesproken zal Zulte Waregem deze wedstrijd moeten winnen. De ploeg speelt thuis en is bovendien veel sterker dan de tegenstander. We voorspellen dus een overwinning voor Zulte.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Zulte Waregem - Cercle Brugge vindt 15 februari 2014 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Zulte Waregem
1.60
Goldenpalace
Gelijkspel
3.80
UnibetBwin
Cercle Brugge
6.50
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Zulte Waregem - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 15 februari 2014