WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Zulte Waregem - Club Brugge : Beker van BelgiŽ 05 Februari 2020

04/02/2020

Aanstaande woensdag 22 januari om 20.45 uur verwelkomt FC Brugge de ploeg van Zulte Waregem voor de halve finale van de Belgische beker. Deze knock-outwedstrijd wordt gespeeld in het Jan Breydelstadion.

FC Brugge heeft vleugels in de Jupiler League

Wie volgt KV Mechelen op al winnaar van de Belgische beker in 2019. Van de vier kanshebbers voor de eindoverwinning zal FC Brugge het thuis opnemen Zulte Waregem voor een plaats in de finale. FC Brugge is sinds vorige zomer onweerstaanbaar in de competitie en vreest niet veel ploegen in de nationale competitie. Als leider van Jupiler Pro League met 10 punten voorsprong op de tweede, Sporting de Charleroi en met nog een inhaalwedstrijd voor de boeg laten ze weinig ruimte voor spanning in deze competitie. In Croky Cup liggen de kaarten merkelijk anders. Maar we weten dat Club Brugge niet het type ploeg is die iets cadeau geeft. Philip Clťment zal niet aarzelen om alles in de strijd te gooien om het voor Zulte Waregem onmogelijk te maken om de finale te halen.

Zulte Waregem speelt meestal goed tegen grote ploegen

De winnaars van de beker in 2017 tegen Oostende, hebben altijd extra kracht en inzet voor knock-outwedstrijden. Hierdoor kunnen ze dit schijnbaar onoverwinnelijke FC Brugge misschien in bedwang houden en voor de tweede keer in drie jaar de finale van de bekercompetitie bereiken. Zelfs als is Essevee nog in de race voor de top 6 in de reguliere competitie, met slechts drie punten achterstand op Mechelen, zullen ze het niet nalaten om een ticket voor de Europa Cup te verzilveren via de bekercompetitie. Met de Belgische beker gaan Francky Dury en zijn mannen ervan uit dat ze nog slechts twee wedstrijden moeten spelen om de voorronde van de Europa League te kunnen spelen. Dit zal zeker een extra motivatie zijn om woensdag te proberen een grote prestatie neer te zetten.

Prognose

Toch is onze prognose een overwinning voor FC Brugge. Zelfs met de beste wil ter wereld en een niet-aflatende drive, zullen de Essevee-spelers hun tanden stuk bijten op dit FC Brugge-collectief dat bijna niet te verslaan is. Philippe Clťment is ook niet iemand die trofeeŽn aan zich wil laten voorbijgaan.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Zulte Waregem - Club Brugge vindt Woensdag 05 Februari 2020 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Zulte Waregem 5.7 Betfirst
Gelijkspel 4.65 Betfirst
Club Brugge 1.53 LadBrokesBingoal

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

22/02/2020 Pronostiek Anderlecht - AS Eupen : Jupiler Pro League 23 Februari 2020
Aanstaande zondagavond ontvangt Anderlecht in eigen huis AS Eupen. Hoe staan beide ploegen er voor, met nog vier matches te gaan in deze reguliere Jupiler Pro League competitie? Elke voetballiefhebber herinnert zich nog de d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
22/02/2020 Pronostiek Club Brugge - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 23 Februari 2020
Zondagmiddag spelen Club Bruges en Charleroi SC tegen elkaar. Je zou dit een topper kunnen noemen. Club staat immers eerste, Charleroi derde. Het verschil in punten bedraagt inmiddels wel al dertien. Wat kunnen we verwachten ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/02/2020 Pronostiek Standard Luik - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 22 Februari 2020
Zaterdagavond spelen Standard de LiŤge en Royal Antwerp FC tegen elkaar in het weekend van de 27e speeldag van de Jupiler Pro League. Welke belangen staan er voor beide ploegen nog op het spel, vier matches voor het einde van... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Zulte Waregem - Club Brugge : Beker van BelgiŽ 05 Februari 2020