WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Zulte Waregem - Excel Mouscron : Jupiler Pro League 13 April 2019

13/04/2019

Beide ploegen op zoek naar eerherstel na de recente nederlagen

Zowel Zulte Waregem als Moeskroen hadden wellicht een ander scenario in gedachten bij de start van Playoff 2. Beide teams likten afgelopen week hun wonden na de nederlaag tegen Kortrijk en Cercle Brugge. Met drie punten op negen voor Zulte en een nul op negen kan je maar moeilijk tevreden aan de aftrap verschijnen op deze vierde speeldag. Het woord eerherstel is hier zeker op zijn plaats. Beide teams gaan op jacht naar een overwinning om de meubelen enigszins in deze nacompetitie te redden.

Vierde nederlaag tegen Kortrijk heeft pijn gedaan bij Zulte

Vier ontmoetingen tegen Kortrijk dit seizoen en vier nederlagen op rij. Dat hakte bij de Zulte-spelers zwaar in en ook bij de supporters. De ontgoocheling leidde tot vernielingen door een paar enkelingen van de Zulte-aanhang. De club en de supportersfederaties distantieerden zich openlijk voor dit wangedrag. Met drie punten zit Zulte Waregem duidelijk in de hoek waar je de meeste slagen moet incasseren. Het staat buiten kijf dat trainer Franky Dury een heropstanding vraagt aan zijn spelers. Het opzet om met een soort rotatie systeem de Playoff 2 af te werken kan je maar bezwaarlijk een onverdeeld succes noemen. De Zulte-aanhang verwacht tegen hekkensluiter Moeskroen niets minder dan een overwinning thuis.

Moeskroen is als een kaartenhuisje in elkaar gestort in Playoff 2

De beste ploeg in de reguliere competitie in 2019 is in Playoff 2 als een kaartenhuisje in elkaar gezakt. Nul op negen tegen Kortrijk, Union en Cercle Brugge. En dat voor een ploeg die dit jaar nog Genk, Club Brugge en Gent overwonnen. Hoofdreden voor deze negatieve spiraal is de ziekenboeg. Manuel Benson, Mbaye Leye, Taiwo Awonyi en Selim Amallah moesten toekijken aan de zijlijn. Deze afwezige spelers tekenden voor 18 van de 33 doelpunten. De vervangers die trainer Storck inzette, hebben niet gebracht wat men van hen verwachtte. Daarnaast zijn er ook asportieve kopzorgen. Zo staat het lang niet vast dat Moeskroen nog een licentie krijgt voor het hoogste niveau. Daarnaast zijn trainers en enkele spelers einde contract. Voor hen het koffiedik is het kijken in de toekomst. Het vet is duidelijk van de soep bij Moeskroen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Zulte Waregem - Excel Mouscron vindt Zaterdag 13 April 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Zulte Waregem 2.07 GoldenPalace
Gelijkspel 3.85 GoldenPalace
Excel Mouscron 3.7 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

24/11/2019 Pronostiek Galatasaray - Club Brugge : Champions League 26 November 2019
Galatasaray - Club Brugge: beide ploegen missen hun draaischijven De clash tussen Galatarasay en Club Brugge in de Champions League zal wellicht beslissen welk team mag overwinteren in de Europa League. Club Brugge prijkt me... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019
Een interessante ontmoeting, dat is de match tussen Gent en Royal Antwerp van aanstaande zondagmiddag. Het verschil tussen beide teams is vijf plaatsen op de ranglijst van de Jupiler Pro League maar ook slechts vier punten! ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Anderlecht - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 24 November 2019
Komend weekend wordt de 16e speelronde in de Jupiler Pro League afgewerkt. We zijn dus ongeveer halverwege het reguliere seizoen dat zoals altijd wordt afgesloten met de Championship Play-Offs. Zondagavond neemt Anderlecht he... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Zulte Waregem - Excel Mouscron : Jupiler Pro League 13 April 2019