WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek Zulte Waregem - KRC Genk : Jupiler Pro League 17 Maart 2019

15/03/2019

Op de laatste speeldag van de reguliere competitie moet leider Racing Genk nog op bezoek bij Zulte Waregem. Ondanks het grote verschil in het klassement liggen de huidige waardeverschillen dicht bij elkaar. Toch hebben de bezoekers de drie punten broodnodig om hun voorsprong in Playoff 1 te houden.

Zulte Waregem: ploeg in vorm

De West-Vlaamse club Zulte Waregem kent een bijzonder matig seizoen, waarin het pas op het laatst de nodige punten wist te sprokkelen om zich uit de gevarenzone te hijsen. Ondertussen is het verzekerd van de elfde plaats in het klassement. Dat heeft het onder meer te danken aan de recente vorm. In de laatste zeven wedstrijden, verloor het slechts ťťn keer, tegen AA Gent. Met deze laatste wedstrijd tegen Racing Genk staat dus vooral een prestigeslag op het programma.

Racing Genk: overwinning nodig voor vertrouwen

Racing Genk telt nog zes punten voorsprong op Club Brugge, wat in Playoff 1 dus eigenlijk maar drie punten meer is. Een overwinning in deze laatste wedstrijd is dus noodzakelijk. Niet in het minst voor het zelfvertrouwen van de spelersgroep. Nu de kern straks ook spelmaker Pozuelo ziet vertrekken, is het geloof in de titel stilaan aan het minderen. Genk behaalt dan ook moeilijker de punten de laatste weken. In de laatste vier wedstrijden verloor het van Club Brugge en kwam het tweemaal niet verder dan een gelijkspel. Ook vorige week werd er pas in de slotfase gewonnen van de hekkensluiter Lokeren.

Racing Genk wint en behoudt voorsprong

Een overwinning voor Racing Genk is op heel wat vlakken noodzakelijk. Niet alleen om de voorsprong te behouden in Playoff 1, maar nog belangrijker misschien: om het geloof in de titel te behouden. Deze wedstrijd is tevens de laatste van Pozuelo, de draaischijf van dit Genk. Zonder zijn creativiteit lijkt dit Genk dan ook te sputteren. De hele transfersoap heeft dan ook zijn invloed gehad op het zelfvertrouwen van de leider. Toch zien we Genk een belangrijke overwinning pakken die voor een boost zal zorgen bij de titelfavoriet.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Zulte Waregem - KRC Genk vindt Zondag 17 Maart 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Zulte Waregem 4.5 LadBrokes
Gelijkspel 4.2 UnibetBetWayBetfirstGoldenPalaceBingoal
KRC Genk 1.77 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/03/2019 Pronostiek KV Oostende - Anderlecht : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Anderlecht wil eventueel puntenverlies van Racing Genk en Club Brugge afstraffen De hartlijders van Anderlecht zijn uit hun lijden verlost. Na wekenlang bibbergeld te moeten betalen, kon de Belgische recordkampioen zich via... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Charleroi - AS Eupen : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie neemt Charleroi het thuis op tegen Eupen. Beide teams staan in de middenmoot van het klassement en hebben dus geen doel meer om voor te spelen. Gezien de geringe waarde van P... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Zulte Waregem - KRC Genk : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie moet leider Racing Genk nog op bezoek bij Zulte Waregem. Ondanks het grote verschil in het klassement liggen de huidige waardeverschillen dicht bij elkaar. Toch hebben de bez... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Zulte Waregem - KRC Genk : Jupiler Pro League 17 Maart 2019