WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Zulte Waregem - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 11 Mei 2019

09/05/2019

Kortrijk kan zich mathematisch verzekeren van finale Playoff 2 tegen Waregem

Zelden gezien in het voetbal. Waregem-trainer Franky Dury verving al voor het half uur twee basisspelers van zijn team tegen Moeskroen. Reden gebrek aan motivatie. Na afloop was de trainer dan ook heel furieus en spaarde zijn kritiek niet. Tegen leider Kortrijk hoopt de roerganger van Waregem dat zijn spelers meer beroepsernst aan de dag gaan leggen tegen de bezoekende Kerels. Kortrijk kan bij winst ontspannen toeleven naar de finale van Playoff 2 en kan zich optimaal hierop voorbereiden.

Trainer Franky Dury van Zulte Waregem verwacht eerherstel van zijn spelers

Het is uniek en nauwelijks gezien in het voetbal, maar afgelopen zondagavond verving trainer Dury van Waregem vijf minuten voor rust drie spelers tegelijkertijd tegen Moeskroen. De Westvlaamse trainer was furieus en in alle staten wat zijn spelers qua prestatie op de mat legden. Als je ongemotiveerd aan een match begint, kan je beter voor een andere sport gaan kiezen was zijn commentaar achteraf. Tegen Kortrijk hoopt de trainer een ander gelaat te zien van zijn manschappen. De 3-0 nederlaag stond niet in verhouding met het wedstrijd verloop. Als Moeskroen niet zoveel kansen de nek had omgewrongen, was het trouwens een zware nederlaag geworden. Franky Dury beseft maar al te goed dat de Westvlaamse derby tegen Kortrijk uit een ander vaatje zal moeten worden getapt.

Kortrijk kan in Zulte Waregem mathematisch zeker zijn van poulewinst in groep B

Kortrijk staat in groep B van playoff 2 riant aan de leiding. Alleen Union zit in het kielzog van de Westvlamingen, maar spelen geen rol van betekenis omdat ze geen Europese licentie hebben aangevraagd. Met 18 op 21 kan in feite de finale niet meer uit handen worden gegeven. Maar trainer Vanderhaeghe wil niet beginnen te rekenen en hoopt tegen Waregem een overwinning in de wacht te slepen. Meteen zijn dan alle twijfels uit de weg geruimd en hebben de Kerels mathematische zekerheid om de finale van Playoff 2 te spelen. In alle rust kan die finale dan worden voorbereid. De Kortrijkzanen hopen in die finale Charleroi als tegenstander te krijgen. Dan wordt de finale immers in eigen stadion gespeeld. De Kerels starten als torenhoge favoriet tegen Zulte Waregem.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Zulte Waregem - KV Kortrijk vindt Zaterdag 11 Mei 2019 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online

Zulte Waregem

2.7

LadBrokesBetfirstGoldenPalace

Gelijkspel

4.05

Unibet

KV Kortrijk

2.4

UnibetBetfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/08/2019 Pronostiek Liverpool - Chelsea : UEFA Super Cup 14 Augustus 2019
Liverpool tegen Chelsea als match om de UEFA Super Cup. Twee Engelse ploegen, wie had dat verwacht? Zoals natuurlijk bekend won Liverpool afgelopen seizoen de Champions League door Tottenham, ook al een Engelse ploeg dus, in... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/08/2019 Pronostiek Sint-Truiden - Standard Luik : Jupiler Pro League 11 Augustus 2019
In het nog prille Jupiler Pro League seizoen 2019-2020 kan de tegenstelling eigenlijk niet groter zijn dan die tussen Saint-Trond en Standard de LiŤge. De thuisspelende ploeg van aanstaande zondagmiddag is na twee matches nog... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/08/2019 Pronostiek Sporting Lokeren - Lommel SK : Proximus League 11 Augustus 2019
Een week later dan in de Jupiler Pro League is ook de strijd een niveau lager in de Proximus League weer losgebarsten. Eťn van de affiches van komend weekend en de enige zondagmatch is die tussen Lokeren en Lommel. Wat kunnen... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Zulte Waregem - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 11 Mei 2019