WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Zulte Waregem - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 17 September 2016

17/09/2016

De wedstrijd tussen Zulte Waregem en KV Kortrijk

Op 17 september 2016 spelen Zulte Waregem en KV Kortrijk tegen elkaar tijdens een wedstrijd in de Jupiler Pro League. De wedstrijd begint om 20:30 uur en wordt gespeeld in het Regenboogstadion. Zulte Waregem doet op dit moment uitstekende zaken in de Jupiler Pro League. De club staat op 13 punten na het spelen van zes wedstrijden en heeft daarmee de eerste positie veroverd. KV Kortrijk moet het doen met 11 punten na zes wedstrijden. Daarmee staat de ploeg op een zesde plaats.

Zulte Waregem

Zulte Waregem weet zich op een goede wijze staande te houden in de Jupiler Pro League. De club heeft vier wedstrijden gewonnen, eenmaal gelijkgespeeld en slechts eenmaal een wedstrijd verloren. Zulte Waregem moet deze wedstrijd tegen KV Kortrijk winnen, anders is de kans groot dat de eerste positie wordt overgenomen door Anderlecht of Gent. De trots waarmee de club nu mee speelt, is belangrijk om vast te houden. Als dit niet wordt gedaan, dan is de kans groot dat KV Kortrijk er alsnog met de overwinning vandoor gaat en Zulte Waregem voorbij streeft.

KV Kortrijk

KV Kortrijk heeft van de zes gespeelde wedstrijden er drie gewonnen, tweemaal gelijkgespeeld en eenmaal verloren. De club weet dat het Zulte Waregem op de hielen zit en dat maakt de spanning voor deze wedstrijd des te groter. Lukt het KV Kortrijk om Zulte Waregem te verslaan of moet de club de overwinning alsnog uit handen geven? Beide clubs hebben inmiddels goede prestaties neergezet en eigenlijk nog maar weinig van zichzelf prijsgegeven. Dat maakt het een stuk lastiger om goed in te schatten wie deze wedstrijd gaat winnen. Zowel Zulte Waregem als KV Kortrijk lijken evenveel kans te maken op de overwinning.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Zulte Waregem - KV Kortrijk vindt Zaterdag 17 September 2016 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Zulte Waregem
1.95
Unibet
Gelijkspel
3.75
LadBrokes
KV Kortrijk
4
BwinLadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Zulte Waregem - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 17 September 2016