WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Stanleybet

Pronostiek Zulte Waregem - KV Oostende : Jupiler Pro League 04 Februari 2018

03/02/2018

Wint Zulte voor eigen publiek?

Hoewel het seizoen nog behoorlijk lang duurt, naderen we intussen wel het einde van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League. Het is ongekend spannend in de strijd om play-off I en nog nooit deden er zoveel ploegen nog zo kort voor het einde mee. Daarom is iedere wedstrijd ongekend spannend en zijn de ploegen vaak ook afhankelijk van andere uitslagen. Zelfs Zulte Waregem, dat op de twaalfde plaat staat, maakt nog volop kans om zich te plaatsen voor deze felbegeerde kampioenspoule. Aankomende speelronde speelt de ploeg thuis tegen Oostende. Winnen is noodzakelijk. Lukt dat ook? Een voorbeschouwing.

Zulte Waregem
Zulte Waregem heeft de laatste jaren laten zien dat het een ploeg is om rekening mee te houden. Sterker nog: in de afgelopen vijf jaar plaatste men zich maar liefst vier keer voor play-off I. Dit jaar gaat het echter een stuk minder. Doordat veel ploegen buiten de top vijf ook punten laten liggen, heeft Zulte Waregem echter nog heel veel kans om zich te plaatsen. Zulte staat op de tiende plaats met zes punten achterstand op die felbegeerde zesde plaats. Punten laten liggen kan eigenlijk niet meer en al helemaal niet als je thuis speelt. Van Zulte Waregem wordt daarom niets anders dan een overwinning verwacht.

Oostende
De afgelopen twee jaar zagen we een Oostende dat we nog niet vaak gezien hebben. Plots kon de ploeg zich meten met de top van BelgiŽ en wist het zich ook twee seizoenen op rij te plaatsen voor de kampioenspoule van de Jupiler Pro League. Dit jaar gaat het echter heel anders. Oostende staat op de veertiende plaats van het klassement met 25 behaalde punten uit 24 wedstrijden. Daarmee lijkt men eigenlijk te zijn uitgespeeld in de reguliere competitie. Plaatsing voor play-off I lijkt onmogelijk en ook het gat naar onderen toe is behoorlijk groot.

Voorspelling
We verwachten een gemotiveerd Zulte Waregem dat voor de allerlaatste kans wil gaan om alsnog voor play-off I in aanmerking te komen. Oostende speelt daarentegen met minder motivatie. Daarom verwachten we dat Zulte deze wedstrijd zonder al te veel moeite gaat winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Zulte Waregem - KV Oostende vindt Zondag 04 Februari 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Zulte Waregem 2.1 BwinCircusGoldenVegas
Gelijkspel 3.85 Unibet
KV Oostende 3.55 Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/05/2018 Pronostiek Anderlecht - KRC Genk : Jupiler Pro League 20 Mei 2018
Aanstaande zondag mogen Anderlecht en Genk aantreden voor hun laatste wedstrijd van het Belgische voetbalseizoen. In deze match aan het slot van de Championship Play Offs staat er voor beide ploegen zeker nog iets op het spel... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/05/2018 Pronostiek Club Brugge - Gent : Jupiler Pro League 20 Mei 2018
Op zondag 20 mei wordt de laatste ronde afgewerkt van de Belgische Championship Play Offs, de finale van de Jupiler Pro League. Daarin neemt FC Bruges het op tegen La Gantoise, of beter kunnen we de match omdraaien: La Gantoi... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/05/2018 Pronostiek Sint-Truiden - Lokeren : Jupiler Pro League 19 Mei 2018
Ook in beide Europa League groepen van de Belgische hoogste voetbaldivisie staat de laatste speeldag voor de deur. Op vrijdagavond 18 en zaterdagavond 19 mei worden deze wedstrijden afgewerkt. Helaas zijn in beide poules de b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Zulte Waregem - KV Oostende : Jupiler Pro League 04 Februari 2018