WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek Zulte Waregem - KV Oostende : Jupiler Pro League 04 Februari 2018

03/02/2018

Wint Zulte voor eigen publiek?

Hoewel het seizoen nog behoorlijk lang duurt, naderen we intussen wel het einde van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League. Het is ongekend spannend in de strijd om play-off I en nog nooit deden er zoveel ploegen nog zo kort voor het einde mee. Daarom is iedere wedstrijd ongekend spannend en zijn de ploegen vaak ook afhankelijk van andere uitslagen. Zelfs Zulte Waregem, dat op de twaalfde plaat staat, maakt nog volop kans om zich te plaatsen voor deze felbegeerde kampioenspoule. Aankomende speelronde speelt de ploeg thuis tegen Oostende. Winnen is noodzakelijk. Lukt dat ook? Een voorbeschouwing.

Zulte Waregem
Zulte Waregem heeft de laatste jaren laten zien dat het een ploeg is om rekening mee te houden. Sterker nog: in de afgelopen vijf jaar plaatste men zich maar liefst vier keer voor play-off I. Dit jaar gaat het echter een stuk minder. Doordat veel ploegen buiten de top vijf ook punten laten liggen, heeft Zulte Waregem echter nog heel veel kans om zich te plaatsen. Zulte staat op de tiende plaats met zes punten achterstand op die felbegeerde zesde plaats. Punten laten liggen kan eigenlijk niet meer en al helemaal niet als je thuis speelt. Van Zulte Waregem wordt daarom niets anders dan een overwinning verwacht.

Oostende
De afgelopen twee jaar zagen we een Oostende dat we nog niet vaak gezien hebben. Plots kon de ploeg zich meten met de top van BelgiŽ en wist het zich ook twee seizoenen op rij te plaatsen voor de kampioenspoule van de Jupiler Pro League. Dit jaar gaat het echter heel anders. Oostende staat op de veertiende plaats van het klassement met 25 behaalde punten uit 24 wedstrijden. Daarmee lijkt men eigenlijk te zijn uitgespeeld in de reguliere competitie. Plaatsing voor play-off I lijkt onmogelijk en ook het gat naar onderen toe is behoorlijk groot.

Voorspelling
We verwachten een gemotiveerd Zulte Waregem dat voor de allerlaatste kans wil gaan om alsnog voor play-off I in aanmerking te komen. Oostende speelt daarentegen met minder motivatie. Daarom verwachten we dat Zulte deze wedstrijd zonder al te veel moeite gaat winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Zulte Waregem - KV Oostende vindt Zondag 04 Februari 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Zulte Waregem 2.1 BwinCircusGoldenVegas
Gelijkspel 3.85 Unibet
KV Oostende 3.55 Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/08/2018 Pronostiek Antwerpen - Club Brugge : behoudt Club het maximum ? | 19 Augustus 2018
The Great Old met een blitzstart Waar Antwerpen vorig seizoen zijn rentree in de hoogste afdeling zeker en vast niet gemist heeft is het dit seizoen pas echt met een blitzstart begonnen. Met een mooie 7 op 9 draaien ze mee b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/08/2018 Pronostiek Anderlecht - Royal Excel Mouscron : Jupiler Pro League 17 Augustus 2018
Gaat Anderlecht het maximum van de punten behouden tegen hekkensluiter Moeskroen? Het new look Anderlecht zit duidelijk in de lift. Na drie speeldagen telt de ploeg van Hein Vanhaezebrouck nog steeds het maximum van de punte... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/08/2018 KV Kortrijk - KV Oostende : gevecht om niet achterop te geraken - 18 Augustus 2018
KV Kortrijk: opendeurdag achterin KV Kortrijk kan met een 1 op 9 absoluut niet tevreden zijn over de seizoensstart en hetzelfde kan gezegd worden over de 7 tegendoelpunten. Verzachtende factor voor trainer De Boeck in het li... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Zulte Waregem - KV Oostende : Jupiler Pro League 04 Februari 2018