WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek Zulte Waregem - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 23 December 201

21/12/2018

Wint Charleroi in Waregem?

Nog heel even en dan is het winterstop. Ook in de hoogste afdeling van het betaalde voetbal zal de competitie tijdelijk stil liggen. Zo ver is het echter nog niet want aankomend weekeinde staat er een volledige speelronde op het programma. Natuurlijk zijn er weer enkele mooie affiches waarbij de belangen groot zijn. Zulte Waregem wil bijvoorbeeld weg uit de onderste regionen en kan wellicht de punten maken als het thuis aantreedt tegen Charleroi. Of gaan de bezoekers er met de winst vandoor? Een voorbeschouwing.

Zulte Waregem

De gloriejaren van Zulte Waregem leken enkele jaren geleden voor even terug te keren. Meerdere seizoen op rij deed men serieus mee in play-off I. Dat lijkt echter een lang verleden tijd. Inmiddels staat Zulte namelijk weer met beide benen op de grond en moet men zelfs opletten dat men niet in degradatiegevaar gaat komen. Op dit moment staat de ploeg op de dertiende plaats van het klassement met 17 punten uit 19 wedstrijden. Ter illustratie: nummer laatst Lokeren heeft slechts drie punten minder. Het wordt dus hoog tijd dat er punten gepakt gaan worden en dat kan natuurlijk het beste wanneer je thuis speelt. Zulte wist half november voor het laatst te winnen, opvallend in de uitwedstrijd tegen topclub Club Brugge.

Charleroi

Bij Charleroi verloopt het seizoen voorlopig een stuk beter en rustiger. Terwijl we al ruim over de helft van de reguliere competitie heen zijn, is Charleroi nog steeds terug te vinden in de top zes van het klassement. Daarmee voldoet men voorlopig aan de doelstelling om zich te plaatsen voor play-off I. Het gat naar onderen toe is echter zeer klein waardoor Charleroi na een verliespartij zomaar ineens enkele plaatsen kan zakken. Eigenlijk moet er dus gewoon gewonnen worden van ploegen als Zulte Waregem of het nu een thuiswedstrijd of een uitwedstrijd betreft.

Voorspelling

Zulte Waregem zal er alles aan doen om deze belangrijke punten in eigen huis te houden. Toch denken we dat Charleroi een maatje te groot is en dat de uitspelende ploeg uiteindelijk aan het langste eind trekt. Overwinning voor Charleroi dus!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Zulte Waregem - Sporting de Charleroi vindt Zondag 23 December 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Zulte Waregem 2.6 UnibetBetfirstBwin
Gelijkspel 3.5 GoldenVegas
Sporting de Charleroi 2.8 BetWayBetfirstGoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/12/2018 Pronostiek Zulte Waregem - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 23 December 201
Wint Charleroi in Waregem? Nog heel even en dan is het winterstop. Ook in de hoogste afdeling van het betaalde voetbal zal de competitie tijdelijk stil liggen. Zo ver is het echter nog niet want aankomend weekeinde staat e... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
21/12/2018 Pronostiek Club Brugge - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 23 December 2018
Wie wint topper in Brugge? Vlak voor kerst wordt er nog een speelronde afgewerkt in de Belgische Jupiler Pro League. En zeker niet de minste! Er staan namelijk enkele prachtige affiches op het programma. De wedstrijd tussen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/12/2018 Pronostiek Genk - KV Oostende : Jupiler Pro League 16 December 2018
Aanstaande zondag ontvangt KRC Genk in eigen huis KV Ostende. Genk is de fiere koploper van de Jupiler Pro League. Ostende bivakkeert op de elfde positie. Het verschil in punten tussen beide teams is 17. Kunnen we enige spann... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Zulte Waregem - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 23 December 201