WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Zweden - Rusland : EK 2016 Kwalificatie 9 oktober 2014

08/10/2014

Kan Rusland opnieuw winnen?

Deze week worden er elke avond wedstrijden gespeeld in het kwalificatietoernooi voor Euro 2016. Er worden enkele interessante en mooie wedstrijden gespeeld. Zo zal Zweden het in eigen huis opnemen tegen Rusland, twee landen die worden geacht aanwezig te zijn op het eindtoernooi dat in 2016 in Frankrijk plaats zal vinden. Wie zal er bij deze onderlinge strijd als winnaar tevoorschijn komen? Een voorbeschouwing.

Zweden
In Zweden is de kater van het misgelopen Wereldkampioenschap nog steeds erg groot. De Zweden moesten een allesbeslissend tweeluik spelen tegen Portugal en ging daarin strijdend ten onder. Veel tijd om bij te komen is er echter niet van de spelers, waarvan Zlatan Ibrahimovic de meest bekende is. Er moet immers gespeeld worden voor kwalificatie voor het EK en de Zweedse inwoners snakken naar succes. Men wil zich dan ook perse plaatsen voor het EK en zal daarbij alles op alles zetten. Dat het niet vanzelf gaat, bleek in de eerste wedstrijd van deze kwalificatiereeks wel. In en tegen Oostenrijk lukte het de Zweden niet om het kwaliteitsverschil op het veld uit te drukken in de score. Het werd een gelijkspel, waarmee Zweden haar eerste punten verspeelde en al direct twee punten achter staat op concurrent Rusland. Alleen een winst zal voor het Zweedse elftal dan ook tellen.

Rusland
Rusland kende tijdens het EK van 2008 haar grootste succes. De ploeg wist toen de halve finale te bereiken. Daarna is het echter bergafwaarts gegaan met het elftal. De Russen slaagden er nog wel in zich te kwalificeren voor het wereldkampioenschap dat afgelopen zomer in Brazilië werd gespeeld, maar daarin kon het geen rol van betekenis spelen. Men werd dan ook in de eerste ronde al uitgeschakeld. De kwalificatiereeks begon beter voor de Russen: de eerste wedstrijd werd met maar liefst 4-0 gewonnen van Liechtenstein en de ploeg lijkt klaar voor de krachtmeting met Zweden.

Voorspelling
Beide ploegen ontlopen elkaar niet veel en dus denken we dat details de doorslag zullen geven. Daarom zal het thuisvoordeel wel eens een belangrijke rol kunnen spelen voor Zweden. Overwinning voor Zweden!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Zweden - Rusland vindt 9 oktober 2014 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Zweden
2.60
Gelijkspel
3.25
Rusland
2.95

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Zweden - Rusland : EK 2016 Kwalificatie 9 oktober 2014