WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Zweden - Rusland : EK 2016 Kwalificatie 9 oktober 2014

08/10/2014

Kan Rusland opnieuw winnen?

Deze week worden er elke avond wedstrijden gespeeld in het kwalificatietoernooi voor Euro 2016. Er worden enkele interessante en mooie wedstrijden gespeeld. Zo zal Zweden het in eigen huis opnemen tegen Rusland, twee landen die worden geacht aanwezig te zijn op het eindtoernooi dat in 2016 in Frankrijk plaats zal vinden. Wie zal er bij deze onderlinge strijd als winnaar tevoorschijn komen? Een voorbeschouwing.

Zweden
In Zweden is de kater van het misgelopen Wereldkampioenschap nog steeds erg groot. De Zweden moesten een allesbeslissend tweeluik spelen tegen Portugal en ging daarin strijdend ten onder. Veel tijd om bij te komen is er echter niet van de spelers, waarvan Zlatan Ibrahimovic de meest bekende is. Er moet immers gespeeld worden voor kwalificatie voor het EK en de Zweedse inwoners snakken naar succes. Men wil zich dan ook perse plaatsen voor het EK en zal daarbij alles op alles zetten. Dat het niet vanzelf gaat, bleek in de eerste wedstrijd van deze kwalificatiereeks wel. In en tegen Oostenrijk lukte het de Zweden niet om het kwaliteitsverschil op het veld uit te drukken in de score. Het werd een gelijkspel, waarmee Zweden haar eerste punten verspeelde en al direct twee punten achter staat op concurrent Rusland. Alleen een winst zal voor het Zweedse elftal dan ook tellen.

Rusland
Rusland kende tijdens het EK van 2008 haar grootste succes. De ploeg wist toen de halve finale te bereiken. Daarna is het echter bergafwaarts gegaan met het elftal. De Russen slaagden er nog wel in zich te kwalificeren voor het wereldkampioenschap dat afgelopen zomer in Brazilië werd gespeeld, maar daarin kon het geen rol van betekenis spelen. Men werd dan ook in de eerste ronde al uitgeschakeld. De kwalificatiereeks begon beter voor de Russen: de eerste wedstrijd werd met maar liefst 4-0 gewonnen van Liechtenstein en de ploeg lijkt klaar voor de krachtmeting met Zweden.

Voorspelling
Beide ploegen ontlopen elkaar niet veel en dus denken we dat details de doorslag zullen geven. Daarom zal het thuisvoordeel wel eens een belangrijke rol kunnen spelen voor Zweden. Overwinning voor Zweden!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Zweden - Rusland vindt 9 oktober 2014 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Zweden
2.60
Gelijkspel
3.25
Rusland
2.95

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Zweden - Rusland : EK 2016 Kwalificatie 9 oktober 2014