WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Unibet : Nodig je vrienden uit en krijg tot 750 euro cash!

14/01/2020

Hopelijk heb je al heel wat van onze producten genoten. Misschien heb je wel vrienden die ook zin hebben om eens in een bepaalde sport te wedden of een gokje te wagen in het online casino? Goed nieuws : je kan zelf een beloning ontvangen als je je vrienden uitnodigt om bij Unibet te spelen - en daarbij krijgen je vrienden zelf ook nog eens een interessante aanbieding, als verwelkoming!

Nu het nieuwe seizoen is gestart, kan je van een wel heel interessante promotie profiteren. Daarmee maak je kans op niet minder dan 150 euro cash, per doorverwezen vriend!

Hoe gaat het precies in zijn werk?

1. Activeer eerst het 'Refer a Friend' programma

Je moet binnen de 60 dagen een uitnodiging sturen naar de vrienden die je wilt verwijzen.

2. De inschrijving van je vrienden via jouw uitnodiging bij Unibet

Vervolgens moeten je vrienden geld storten en spelen voor ťcht geld op Unibet.

3. Je beloning in ontvangst nemen

Ten slotte kan je jouw beloning ontvangen - en die hoeft trouwens niet te worden rondgespeeld!

Enkele voorwaarden om een beloning te kunnen ontvangen

- Zodra je jezelf bij het Refer a Friend programma hebt ingeschreven, heb je 60 dagen de tijd om zoveel mogelijk vrienden uit te nodigen bij Unibet.

- De vrienden die je hebt uitgenodigd, moeten zich dan via de link die je hen hebt gestuurd, registreren. Het maximaal aantal toegelaten doorverwezen vrienden is vijf.

- Wanneer een van je vrienden zich heeft ingeschreven, kan hij de welkomstaanbieding gebruiken. Dit is een mogelijkheid om twee winsten met 100% te verhogen.

- Zodra je vriend minstens 10 euro heeft gestort en minimaal 400 euro heeft ingezet op sportweddenschappen, krijg jij je 150 euro cash.

 
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

24/06/2020 Pronostiek Liverpool - Crystal Palace : Premier League 24 Juni 2020
Premier League: voorspelling van de wedstrijd Liverpool tegen Crystal Palace Liverpool kon nog een stap zetten naar een eerste titel sinds 1990 toen ze Crystal Palace verwelkomden in Anfield voor hun eerste wedstrijd achter ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
19/06/2020 Pronostiek Watford - Leicester City : Premier League 20 Juni 2020
Ontsnapt Watford aan degradatie? Bij de ontmoeting tussen Watford en Leicester City zijn vooral de belangen voor de thuisploeg groot. Boven Vicarage Road zwerft al het gehele seizoen het degradatiespook en met een ze... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
19/06/2020 Pronostiek Brighton - Arsenal : Premier League 20 Juni 2020
Nu het ergste gedeelte van de coronacrisis voorbij lijkt zijn, komt het voetbal in Europa terug op gang. Ook in Engeland vatten ze de competitie opnieuw aan. In dit eerste duel in maanden neemt Brighton & Hove Albion het op t... Lees meer

Jeu Legal en Belgique

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Unibet : Nodig je vrienden uit en krijg tot 750 euro cash!