WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Wat kan Antwerp 2.0 op bezoek bij Anderlecht?

12/09/2019

Zondag om 14u30 staat de topper 'Anderlecht – Antwerp' op het programma in de Jupiler Pro League.

Hoe hebben beide clubs de interlandbreak verteerd?

De thuisploeg kende een moeilijke start in de competitie onder speler-trainer Vincent Kompany maar op de vorige speeldag werd voor het eerst gewonnen van aartsrivaal Standard.

Na KRC Genk en Standard staat nu dus Antwerp op het programma, waarna de Brusselaars hun moeilijke vier op een rij afsluiten tegen Club Brugge. Indien Anderlecht erin slaagt om opnieuw een overwinning te boeken ontvang je hiervoor notering 2.09 bij Meridianbet!

De bezoekers uit Antwerpen leden een verrassende nederlaag op de vorige speeldag op het veld van Zulte Waregem. Ondanks de Europese uitschakeling roerde Antwerp zich nog stevig op de transfermarkt. Onder meer Steven Defour, Kevin Mirallas en Manuel Benson werden aan het team toegevoegd, waardoor stamnummer 1 een te duchten titelkandidaat lijkt te worden. De topper tegen Anderlecht lijkt echter nog te vroeg te komen voor Steven Defour, die matchritme ontbreekt.

Indien Antwerp 2.0 de drie punten pakt op het veld van Anderlecht kan je je inzet meer dan verdrievoudigen met odds 3.30! Zorgt de vernieuwde ploeg meteen voor extra creativiteit en doelpunten? Plaats dan je weddenschap op minimum 2 doelpunten voor Antwerp en je krijgt notering 2.70 in de plaats!

Anderlecht scoorde in slechts één wedstrijd meer dan één doelpunt. Ervaren ze opnieuw problemen om de netten te laten trillen? Zet dan in op maximaal één doelpunt voor de thuisploeg en ontvang van Meridianbet notering 1.66!

Nieuwe spelers bij Meridianbet ontvangen een welkomstbonus van € 5 zonder enige voorwaarden om in te zetten op de wedstrijd!

Je kan alle odds en wedmogelijkheden, samen met fantastische promoties terugvinden op www.Meridianbet.be

 
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in België

15/09/2019 Pronostiek Moeskroen - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 15 September 2019
Moeskroen - Kortrijk in het teken van de revelatie Met Moeskroen-Kortrijk op de affiche staan twee teams tegenover elkaar die gerust de revelaties van het prille voetbalseizoen mogen worden genoemd. Vooral het gedoodverfde M... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/09/2019 Pronostiek KV Oostende - Standard Luik : Jupiler Pro League 14 September 2019
Hoe gaan de spelers van Standard de Liège om met het toch wel onverwachte 1-0 verlies bij Anderlecht, begin van deze maand? Waarschijnlijk hadden ze voor deze match gedacht drie punten mee te nemen uit Brussel. Anderzijds vie... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/09/2019 Pronostiek AS Eupen - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 14 September 2019
Zaterdagavond worden er vier matches gespeeld in de hoogste Belgische voetbalcompetitie. Wellicht niet de meest in het oog springende is die tussen AS Eupen en Zulte Waregem. Voor beide ploegen is dit echter een belangrijke m... Lees meer

Jeu Legal en Belgique

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in België > Wat kan Antwerp 2.0 op bezoek bij Anderlecht?