WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Wed nu al op het Europees Kampioenschap en win fantastische prijzen!

16/02/2016

>> Let op, deze aanbieding is verlopen!

Talloze acties bij BetFirst

Het Europees Kampioenschap voetbal komt met de dag dichter bij en iedere voetballiefhebber kijkt inmiddels reikhalzend uit naar dit in Frankrijk georganiseerde toernooi. De Rode Duivels zijn van de partij en behoren misschien wel tot de outsiders voor de eindoverwinning. Reden voor veel aanbieders van online weddenschappen om groots uit te pakken. BetFirst heeft bijvoorbeeld nu al talloze acties op touw gezet met het oog op het Europees Kampioenschap. De aanbieder kijkt zelfs zoo uit naar het toernooi dat er een klok aan het aftellen is op de website. Maar welke leuke acties organiseert BetFirst dan eigenlijk en hoe kun jij daarvan profiteren? We zetten het voor je op een rijtje.

Prono Foot!

BetFirst heeft een speciaal EK 2016 rooster gemaakt voor Prono Foot. Je kunt nu al inzetten op talloze wedstrijden en daarmee grote prijzen winnen. Met een inzet van 1 euro, die je ook nog eens gratis krijgt, en het gebruik van een speciale code, kom je in aanmerking voor talloze cash prijzen en andere cadeaus. Bovendien maak je ook automatisch kans op de jackpot van maar liefst 20.000 euro!

Euro Cashback

De aanbieder heeft echter nog een speciale actie geopend. Je krijgt namelijk 20 euro gratis inzet om mee te spelen, als je nu al begint te wedden op de groepswedstrijden van het toernooi. En dat is niet de enige prijs die wordt weggegeven aan spelers die nu al hun weddenschappen plaatsen; tot en met het moment dat het Europees Kampioenschap van start gaat, wordt er namelijk iedere maand een TV weggegeven ter waarde van 300 euro! Winnaars worden bepaald aan de hand van een trekking. Nu al inzetten op groepswedstrijden kan je dus behoorlijk vele leuke extra's opleveren!

Voorspel de finale!

Denk je dat jij over veel voetbalkennis beschikt. Weet jij nu al welke twee landen de finale van het EK zullen gaan spelen? Dan is dit de ideale actie om aan mee te doen. Je kunt namelijk het leuke geldbedrag van 5000 euro winnen door de finale juist te voorspellen met een inzet van slechts twee euro! Overigens blijft deze actie niet oneindig gelden; 10 juni is de laatste dag waarop je geld in kunt zetten op de finalisten. Wacht echter vooral niet tot het laatste moment.

Wil je direct meespelen met een van deze acties en jezelf inschrijven? Bezoek dan Unibet.be

 
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Wed nu al op het Europees Kampioenschap en win fantastische prijzen!