WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

DH-betFIRST - Legale website in BelgiŽ

Sportweddenschappen licentie BelgiŽ

goedgekeurd ter plaatse Kansspelcommissie De website van betFirst is goedgekeurd door de Belgische Kansspelcommissie.
Licentie n°FA116764


Website: DH-betFIRST

Live wedden:

Beoordeling: *****

Wedden op DH-betFIRST

DH-betFIRST - Legale sportweddenschap

DH-betFIRST bezit een F1+ licensie die geleverd wordt door de spellencommissie van Belgie.

DH-betFIRST - Legale website in BelgiŽ

DH-betFIRST is een Belgische website waar je kunt wedden op ontzettend veel verschillende sporten. Ben je goed in het voorspellen van voetbalwedstrijden of het voorspellen van uitslagen bij andere sporten? Waag dan gerust een gokje bij deze aanbieder. Je kunt er zeker van zijn dat alles veilig en legaal is. Bovendien zijn er vele mogelijkheden om geld te winnen omdat je op verschillende manieren kunt inzetten.

Belgische Kansspelcommissie

Natuurlijk is het voor jou als speler van belang dat veilig en legaal kunt wedden op sport. Bij betFIRST hoef je jezelf daar niet druk om te maken. BetFIRST staat bekend als een zeer betrouwbare en veilige website. BetFIRST beschikt over een vergunning van de Belgische Kansspelcommissie. Bovendien voldoet de aanbieder aan alle nieuwe eisen en regels die recent door de Belgische Kansspelcommissie en de Belgische regering zijn opgesteld.

Wedden op vele sporten

Je kunt bij betFIRST wedden op meer dan 25 verschillende sporten. Bovendien kun je bij elke sport weer kiezen uit vele competities. Zo kun je bijvoorbeeld inzetten op voetbalwedstrijden in de eigen Belgische Jupiler Pro League, maar kun je ook wedden op wedstrijden uit buitenlandse grote en kleine competities. Naast voetbal zijn er natuurlijk vele andere sporten weer je op kunt inzetten. Denk bijvoorbeeld aan de spannende NBA basketbalcompetitie of motorrace.

Nieuw!

BetFIRST streeft ernaar zich altijd te blijven ontwikkelen. Op deze manier kan de aanbieder van weddenschappen jouw als speler steeds optimale spanning en plezier blijven bieden. Zo is het sinds kort mogelijk om te wedden op virtuele sporten die de gehele dag plaats vinden. Er worden virtuele voetbalwedstrijden en paardenrennen georganiseerd waar jij in kunt zetten en die je vervolgens online kunt bekijken om te zien of je geld wint!

Op welke sporten kun je wedden?

De volgende sporten worden aangeboden bij betFIRST: Voetbal, basketbal, american football, tennis, honkbal, ijshockey, handbal, rugby, golf, snooker, pool, darten, motorrace, wielrennen, speedway, volleybal, boksen, cricket, floorball, futsal, tafeltennis,wintersporten, badminton, bandy, MMA, aussie rules en virtuele sporten.

Services

Wanneer je jezelf aanmeldt bij BetFirst kun je direct profiteren van verschillende aanbiedingen en promoties. De website behoort tot de meest bekende aanbieders van online weddenschappen en is in drie verschillende talen(Nederlands, Frans,Engels) beschikbaar. Bovendien kun je op elk uur van de dag terecht bij de klantenservice met vragen of klachten.

Paris Sportifs DH-betFIRST

Aangeboden sporten op DH-betFIRST

voetbal
Tennis
ijshockey
Basket Ball
Amerikaanse voetba l
Boxen
cricketspel
Darts
Formule 1
Golf
Handball
Rugby op XV
Snooker
volleybal

U kunt betalen op de website met DH-betFIRST

Bancontact Mister Cash, hipay, Sofort, Maestro, Visa, MasterCard

 

>> Wedden op DH-betFIRST

 

Gok met mate!

Uw beoordelingen op DH-betFIRST

Geen reacties voor het moment

Nieuws DH-betFIRST

16/07/2020 Gokautomaatspellen bij jackpots op Betfirst.be
Groot is de vreugde van de speler op het moment dat hij de grootste overwinning van een gokautomaat binnenhaalt. Het is de beroemde jackpot die zo gewild is bij spelers. Nadat je slim hebt ingezet door de kleine inzetten en d... Lees meer

DH-betFIRST
21/08/2017 BetFIRST.be Cashback: nieuw op uw virtueel wedstrookje!
Cashback: drie toekomstige weddenschappen worden terugbetaald door BetFIRST.be De online speelhal BetFIRST.be pakt uit met een wel zeer verleidelijke promotie. Vanaf heden worden er maar liefst drie toekomstige weddensch... Lees meer

DH-betFIRST

De huidige wetgeving van online wedden in BelgiŽ

18/07/2020 Pronostiek Brighton & Hove Albion - Newcastle United : Premier League 20 Juli 2020
De premier league wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Newcastle United belooft een spannende wedstrijd te worden. Terwijl de kampioen al beslist is gaat het enkel alleen maar om wie hoger op de ranglijst zal eindigen. ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Sheffield United - Everton : Premier League 20 Juli 2020
Sheffield United - Everton is zeker een wedstrijd dat eenieder naar zal uit kijken. Beide teams hebben een heel goed gebalanceerde team die bij een goede dag ervoor kan zorgen dat de tegenstander het nakijken krijgt. De twee ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique

  Home > Sportweddenschap > Sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > DH-betFIRST