Legaal Kansspel in België

Speel in het online casino, poker, paardenrennen en sportweddenschappen op websites die geautoriseerd zijn door de Belgische Kansspelcommissie

Legaal Kansspel in België

Pronostiek Italië - Duitsland : UEFA Nations League | 4 juni 2022

2 juni 2022

Op 4 juni 2022 treffen Italië en Duitsland elkaar in de UEFA Nations League. De wedstrijd zal worden gespeeld in Stadio Renator Dall' Ara in Bologna.

Italië

Italië zal het nieuwe seizoen van de UEFA Nations League beginnen met de thuiswedstrijd tegen Duitsland. Ze zitten in de groep met Engeland en Hongarije. Bondscoach Roberto Mancini zal zijn borst natmaken voor de uitkomst van de wedstrijd tegen Duitsland. Hij geeft aan dat het de moeilijkste groep is. Duitsland en Engeland zijn sterk, maar Hongarije ook. Italië had als teleurstelling dat het land niet meedoet aan het WK dat zal plaatsvinden in Qatar. Het land moet opnieuw beginnen en dat moet sterker dan voorheen. De teamopstelling is beter en met de fanbase aan hun zijde, zullen de Italianen ook voor de winst gaan tegen Duitsland.

Duitsland

Bondscoach Hans Dieter Flick geeft aan dat het tegen Italië zichtbaar zal worden hoever ze zijn. Ze weten dat ze behoren tot de wereldtop. Daarom zullen ze er voor gaan om consequent door te gaan en kijken hoever ze komen. Ook tegen Engeland zal duidelijk worden hoever ze zijn. Duitsland ziet de wedstrijd tegen Italië als een mooie uitdaging om het profiel aan te scherpen en onder druk te gaan spelen.

De statistieken en prognoses

Italië en Duitsland hebben op 15 november 2016 voor het laatst tegen elkaar gestreden in een oefenduel. De landen waren aan elkaar gewaagd. Het spel eindigde toen in een 0-0 gelijkspel. In het EK in de zomer van 2016 speelden de landen ook tegen elkaar, waarbij Duitsland toen won met 2-1. Dit was echter wel na een penaltyreeks.

Als we kijken naar de huidige vorm van beide teams, dan zien we dan Italië dit jaar heeft verloren met 0-1 van Noord-Macedonië. Deze uitslag heeft ervoor gezorgd dat Italië niet door is naar Qatar. Daarentegen wist de Italiaanse ploeg wel te winnen tegen Turkije met 3-2.

Duitsland daarentegen verloor vorig EK van Engeland. Dit had een klap veroorzaakt, waardoor Duitsland zich sterker is gaan opstellen en daarna volop winsten heeft behaald. In Amsterdam speelde Duitsland wel met 1-1- gelijk tegen Nederland.

Beide teams zijn in topvorm door de tegenslagen die ze hebben gekend. Gelijkspel zou voor de hand liggend kunnen zijn. Maar de wedstrijd zal het uitmaken.

Beste Online Bookmakers in België


De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 

Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in België

Pronostiek Portugal - Uruguay : Wereld Kampioenschappen 28 november 2022

28 november 2022 — Pronostiek Portugal - Uruguay : Wereld Kampioenschappen 28 november 2022 Deadline: 28-11-22 10:00 Spannend, spannend en nogmaals spannend is het grootste voetbaltoernooi dat gehouden wordt in...

Pronostiek Brazilië - Zwitserland : Wereld Kampioenschappen 28 november 2022

28 november 2022 — Oorspronkelijke titel: Pronostiek Brazilië - Zwitserland : Wereld Kampioenschappen 28 november 2022 Het WK is tot zover spannend te noemen. De verschillende landen hebben bewezen dat ze op het ...

Online wedden op de toekomstige wereldkampioen

28 november 2022 — Als onderdeel van de formele regulering van alle online kansspelen in België in 2010 werden ook de online sportweddenschappen in België gelegaliseerd. Het is dus al meer dan tien jaar mogelijk voo...

Pronostiek België - Canada : Wereld Kampioenschappen 23-11-2022

22 november 2022 — België-Canada: België licht favoriet, maar wel met en hele rits selectieproblemen Op de derde dag van het WK in Qatar zijn alle ogen gericht op de ontmoeting tussen België en Canada. Het is de eerst...

Al het nieuws van online sportweddenschappen in België

© 2022 LEGALE-KANSSPEL-BELGIE.BE - Rechten voorbehouden
Impressum - Privacy - Disclaimer - Affiliate - Verantwoord gokken - Contact
Legale-Kansspel-Belgie.be op Twitter   FLux RSS   Jeu Légal Belgique

Gokspelen behelsen risico’s: schulden, afhankelijkheid, isolement. Bel naar 0800 35 777 (gratis nummer).
Gokspelen zijn verboden voor minderjarigen.

-18 -21