Legaal Kansspel in België

Speel in het online casino, poker, paardenrennen en sportweddenschappen op websites die geautoriseerd zijn door de Belgische Kansspelcommissie

Legaal Kansspel in België

Legaal Kansspel België - Privacy

Waarschuwing met betrekking tot kansspelen

De inhoudelijke informatie op deze website mag niet opgevat worden als gamingadvies of als verzoek om te gamen. Wanneer u speelt of u inschrijft bij een online gaming website via links op deze website, bent u zelf geheel verantwoordelijk voor uw daden en zult u in geen enkel geval www.legale-kansspel-belgie.be als verantwoordelijke voor uw verlies nemen. Deze website kan niet door u verantwoordelijk worden gehouden voor allerlei soorten schade, met inbegrip van directe, indirecte, speciale, incidentele of gevolgschade. Enkel de personen die deze condities accepteren mogen gebruik maken van deze website.

www.legale-kansspel-belgie.be is niet verantwoordelijk voor alle verloren en gewonnen bedragen met online kansspelen die in het verleden genoemd zijn op deze website of momenteel getoond worden op deze informatieve website.

Spelers die geïnteresseerd zijn in de games kunnen de locale wetten raadplegen, zowel de regionale als de landelijke, voordat ze online kansspelen gaan spelen. Dit in de wetenschap dat sommige online gaming websites niet de wetten volgen die betrekking hebben op de spelers. De spelers dragen de verantwoordelijkheid voor het verifiëren van de wetten rondom gaming in hun eigen jurisdictie en zij behoren dit te doen voor het spelen met real money bij iedere willekeurige gaming website.

Kansspelen zijn verboden voor minderjarigen. Het is minderjarigen ten strengste verboden om voor geld te spelen.

Spelers die ervoor kiezen voor geld te spelen doen dat op hun eigen initiatief en risico en weten dat er bij alle kansspelen een risico is op het verliezen van geld.

 

 

Home

© 2024 LEGALE-KANSSPEL-BELGIE.BE - Rechten voorbehouden
Impressum - Privacy - Disclaimer - Affiliate - Verantwoord gokken - Contact
Legale-Kansspel-Belgie.be op Twitter   FLux RSS   Jeu Légal Belgique

21+ Gokken kan verslavend zijn. Stop op tijd! Meer info op www.stopoptijd.be
Gokspelen behelsen risico’s: schulden, afhankelijkheid, isolement. Bel naar 0800 35 777 (gratis nummer).
Gokspelen zijn verboden voor minderjarigen.

-18 -21