Legaal Kansspel in België

Speel in het online casino, poker, paardenrennen en sportweddenschappen op websites die geautoriseerd zijn door de Belgische Kansspelcommissie

Legaal Kansspel in België

Napoleon Games - Legale website in België

Napoleon Games
Goedgekeurd website Kansspelcommissie

Website : Napoleon Games

Kansspelcommissie

Napoleon Games Online Sportweddenschappen

Napoleon Games beschikt over de F1+licentie uitgegeven door de Belgische Gokspelcommissie wat hen binnen België toelaat om weddenschappen online aan te bieden.

Napoleon Games: online aanbieder van weddenschap in België en voor Belgen

Napoleon Games is al enkele jaren een vaste speler op de markt in België en verwierf bij zijn intrede al vrij snel een groot marktaandeel. Vanaf je de website bezoekt wordt ook meteen duidelijk wat enkele van de sterke punten zijn. Allereerst is er gekozen voor een duidelijke stijl op website. Een site die overigens zeer gestructureerd is en meteen enkele mooie weddenschappen voorstelt. Verloren lopen op de website van Napoleon Games? We zien het nog niet zo snel gebeuren.

Opvallend is ook het loyaliteitsprogramma. Afhankelijk van het aantal weddenschappen en het ingezette bedrag kom je op een hoger niveau terecht. Hoe hoger jouw niveau, hoe meer extra’s je mag verwachten.

Ook een handige functie is de zoekbalk. Wil je een bepaalde weddenschap, sport of competitie snel vinden? Gewoon even ingeven in de zoekbalk en klaar is kees. Wat het aanbod aan verschillende mogelijkheden tot wedden betreft mag er niet geklaagd worden. Systeemweddenschappen, handicaps, side-bets, live betting en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Om het kort te zeggen: alles wat je nodig hebt is aanwezig. Om het allemaal eens uit te testen krijg je bij een eerste storting, afhankelijk van het bedrag, tot wel 10 gratis weddenschappen aangeboden.

Live betting en een greep uit het aanbod

De Live betting bij Napoleon Games is vrij uitgebreid te noemen en bevat een cash-in optie. Zo kan je tijdens een wedstrijd die fout dreigt te lopen alsnog winsten veilig stellen of verliezen inperken. Bovendien zijn er relatief veel zaken waarop je Live kunt wedden binnen één en dezelfde wedstrijd.

Wat het totaalaanbod aan sporten betreft zijn alle grote sporten vertegenwoordigd. Voetbal, tennis, basketbal, Motorsport, wielrennen, Atletiek, boksen en ga zo maar door. Er is tevens een breed aanbod minder populaire sporten zoals Badminton, Floorball, American Football en meer. Ten slotte kan je bij Napoleon Games ook een gokje wagen op E-sport.

Betalingsopties

Geld storten op jouw account bij Napoleon Games? Dat kan via de volgende betalingsopties: Mastercard, Visa, Bancontact, online betaling, overschrijving, Mister Cash en een Napoleon Games Voucher.

De klantenservice

Absoluut één van de sterkste punten van Napoleon Games is de klantenservice. Deze is 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar voor problemen bij het wedden. Online is de helpdesk er tussen 8 uur in de ochtend en 1 uur in de nacht. Je vult simpelweg het formulier in en de medewerkers van Napoleon Games helpen je graag verder.

Apps

Napoleon Games is helemaal mee met de technologische innovaties. Zowel op Android als iPhone zijn er apps beschikbaar om ook onderweg en via de smartphone een weddenschap te plaatsen. Bovendien is heel de website mobile friendly.

Napoleon Games

 

Gok met mate!

Uw beoordelingen op Napoleon Games

Geen reacties voor het moment

Nieuws Napoleon Games

Always Keep Control: Napoleon vraagt aandacht voor verantwoord gokken

2 februari 2022 — De markt voor online kansspelen in België is al sinds 2010 formeel gereguleerd, waarmee het één van de langst gereguleerde online gokmarkten in Europa is. Met het bijwerken van de Kansspelwet was o...

Napoleon Games zet 100 000 euro en twee VIP-tickets voor Barcelona versus Tottenham

19 september 2018 — Ga jij Messi en Vertonghen live aan het werk zien?Zit voetbal in jouw bloed of ben je gewoon op zoek naar een leuke manier om wat extra geld in jouw account te krijgen? Dan is de 100k sports leaderboa...

Nieuws over de online sportweddenschappen in België

Pronostiek Portugal - Uruguay : Wereld Kampioenschappen 28 november 2022

28 november 2022 — Pronostiek Portugal - Uruguay : Wereld Kampioenschappen 28 november 2022 Deadline: 28-11-22 10:00 Spannend, spannend en nogmaals spannend is het grootste voetbaltoernooi dat gehouden wordt in...

Pronostiek Brazilië - Zwitserland : Wereld Kampioenschappen 28 november 2022

28 november 2022 — Oorspronkelijke titel: Pronostiek Brazilië - Zwitserland : Wereld Kampioenschappen 28 november 2022 Het WK is tot zover spannend te noemen. De verschillende landen hebben bewezen dat ze op het ...

Al het nieuws over online sportweddenschappen in België

© 2022 LEGALE-KANSSPEL-BELGIE.BE - Rechten voorbehouden
Impressum - Privacy - Disclaimer - Affiliate - Verantwoord gokken - Contact
Legale-Kansspel-Belgie.be op Twitter   FLux RSS   Jeu Légal Belgique

Gokspelen behelsen risico’s: schulden, afhankelijkheid, isolement. Bel naar 0800 35 777 (gratis nummer).
Gokspelen zijn verboden voor minderjarigen.

-18 -21