Legaal Kansspel in België

Speel in het online casino, poker, paardenrennen en sportweddenschappen op websites die geautoriseerd zijn door de Belgische Kansspelcommissie

Legaal Kansspel in België

Ladbrokes - Legale website in België

Ladbrokes
Goedgekeurd website Kansspelcommissie

Website : Ladbrokes

Kansspelcommissie

Ladbrokes Online Paardenrennen Weddenschappen

De online kansspelen in België zijn al sinds 2010 een legale activiteit in ons land en dat komt door de hervorming van de Kansspelwet destijds. Vóór 2010 bestond er geen wetgeving rondom het online gokken in België, waardoor het in principe illegaal was in ons land om online geld in te zetten op kansspelen, maar juist vanwege het ontbreken van sluitende wetgeving werd het gedoogd door de autoriteiten. Door de online kansspelen in België deel uit te laten maken van de Kansspelwet, werden deze gereguleerd en kon vanaf dat moment actief gewerkt worden aan een veiliger online speelomgeving voor Belgische spelers.

Het is de Kansspelcommissie (KSC) die als toezichthouder voor de offline en online kansspelen in België verantwoordelijk is voor het handhaven van de Kansspelwet. Zij bepaalt welke bedrijven in aanmerking komen voor een vergunning voor het aanbieden van online kansspelen in België en welke niet. Dat doet zij op basis van de strenge voorwaarden zoals die beschreven staan in de Kansspelwet. Voor een compleet overzicht van alle vergunninghouders in België kan je de witte lijst van de Kansspelcommissie raadplegen.

Als een van de populairste kansspelen in ons land vallen vanzelfsprekend ook de online weddenschappen op paarden in België onder de Kansspelwet. België kent een rijke historie wat betreft paardenkoersen, met prestigieuze events als de Waregem Koerse, en ook online is het wedden op paarden in België in enkele jaren aanzienlijk gegroeid. In dat opzicht mag Ladbrokes natuurlijk niet ontbreken. Het van origine Britse bedrijf is misschien wel de bekendste naam in België wanneer het gaat over weddenschappen op paarden in België en dat is niet zonder reden.

LADBROKES EN ONLINE WEDDENSCHAPPEN OP PAARDEN IN BELGIË

In ons land is Ladbrokes een synoniem voor sportweddenschappen en met name weddenschappen op paardenrennen. Het bedrijf werd aan het begin van de twintigste eeuw opgericht in het Verenigd Koninkrijk, maar is al sinds de jaren tachtig actief in België. Zelfs als je zelf niet van het gokken bent, zal je vast wel eens een wedkantoor van Ladbrokes met de typische rood-witte lay-out zijn tegengekomen. Het merk bezit tenslotte honderden van deze fysieke wedkantoren in ons land en de stap naar de online kansspelen in België was dan ook niet verrassend voor de Britten.

Sinds jaar en dag staat Ladbrokes bekend als dé plek om te wedden op paardenraces in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de Verenigde Staten, maar één blik op de website toont dat het online aanbod veel verder strekt. Online weddenschappen op paarden in België zijn vanzelfsprekend beschikbaar, maar ook op races in, bijvoorbeeld, Frankrijk en Nederland. Zeker voor de ervaren liefhebber van online weddenschappen op paarden is een dergelijk uitgebreid aanbod een sterk punt. Daar komt nog bij dat de mobiele app van Ladbrokes op veel goedkeuring van Belgische spelers kan rekenen, onder meer dankzij het feit dat veel van de paardenraces waar geld op ingezet kan worden ook live te volgen zijn via de app.

BONUSSEN VOOR ONLINE WEDDEN OP PAARDEN IN BELGIË

Naast de rijke historie van Ladbrokes wat betreft weddenschappen op paardenkoersen, het uitgebreide aanbod online weddenschappen op paarden in België, en de uitstekende mobiele app staat de Britse aanbieder ook bekend om de promoties die het met enige regelmaat op poten zet voor Belgische spelers. Acties als de Boosted Odds en de Big Combo zijn uitermate populair in ons land, en dat is niet zo gek ook. Dergelijke promoties helpen je tenslotte om meer te halen uit je online weddenschappen op paardenrennen in België en het mooie aan Ladbrokes is dat de opzet van hun acties vaak zeer simpel en overzichtelijk wordt gehouden, zodat je als speler niet het risico loopt om voor onaangename verrassingen te komen te staan wanneer je gebruik wil maken van de bonus of promotie in kwestie. Het is dan ook de moeite waard om de promoties van Ladbrokes in de gaten te houden, zodat je er geen enkele mist.

GEMAKKELIJK STORTEN EN UITBETALEN BIJ LADBROKES IN BELGIË

Als houder van een KSC-vergunning kan je als Belgische speler met een gerust hart geld storten en uitbetalingen aanvragen bij Ladbrokes. Zeker in het geval van uitbetalingen is het natuurlijk altijd belangrijk dat je de voorwaarden leest voordat je geld gaat inzetten, maar over het algemeen is money management bij Ladbrokes probleemloos. Mocht er om wat voor reden dan ook toch een probleem optreden, dan kan je terecht bij een Nederlandstalige klantendienst. Dat is wel zo prettig wanneer het gaat om je eigen geld.

Wat betreft betaalmethoden biedt Ladbrokes ook een ruime keuze aan opties die in België veelgebruikt zijn. Onder meer stortingen per Bancontact, Skrill en Paypal zijn mogelijk, en in het geval van een uitbetaling duurt het proces maximaal vijf dagen. Daarnaast zijn ook stortingen en uitbetalingen met behulp van een bankrekening mogelijk, alleen dient dit wel de bankrekening te zijn die toebehoort aan de eigenaar van de account in kwestie. Geldopvraging op een bankrekening van een derde partij is niet mogelijk.

Betaalmogelijkheden op

Maestro, Visa, MasterCard, Bancontact, Skrill, Neteller, Paysafecard, Ukash, Sofort

Ladbrokes

 

18+ Gokken kan verslavend zijn. Stop op tijd!
Meer info op www.stopoptijd.be

Gok met mate!

Uw beoordelingen op Ladbrokes

Geen reacties voor het moment

Het nieuws over de online Belgische paardenrennenweddenschappen

Online wedden op paarden in België : Hoe werkt het en waar kan het?

25 januari 2022 — De online kansspelen in België zijn een relatief nieuw fenomeen, in de zin dat ze pas officieel legaal zijn in ons land sinds de grondige herziening van de Kansspelwet in 2010. Daarmee was ons land...

Surprise Week PMU op Ladbrokes deze week

29 oktober 2021 — Win elke dag een verrassing tijdens de Ladbrokes.be Surprise Week PMU Om de maand oktober goed af te sluiten, houdt online gok- en gokoperator Ladbrokes.be opnieuw zijn speciale Surprise Week PMU-cam...

Nieuws legale online paardenrennen weddenschappen in België

ZEturf wordt nieuwste lid van globale branchevereniging IBIA

25 november 2022 — Binnen de markt voor de online kansspelen in België is de Kansspelcommissie (KSC) een van de belangrijkste partijen. Als officiële toezichthouder voor alle landgebonden en online kansspelen in Bel...

Franse loterij overweegt overname van ZEturf Betting Group

20 september 2022 — In tegenstelling tot veel andere landen in Europa is het in ons land al een tijdje legaal om online te gokken. Meer dan “een tijdje” zelfs, want de online kansspelen in België zijn al meer dan tien...

Al het nieuws over online paardenrennenweddenschappen in België

© 2023 LEGALE-KANSSPEL-BELGIE.BE - Rechten voorbehouden
Impressum - Privacy - Disclaimer - Affiliate - Verantwoord gokken - Contact
Legale-Kansspel-Belgie.be op Twitter   FLux RSS   Jeu Légal Belgique

21+ Gokken kan verslavend zijn. Stop op tijd! Meer info op www.stopoptijd.be
Gokspelen behelsen risico’s: schulden, afhankelijkheid, isolement. Bel naar 0800 35 777 (gratis nummer).
Gokspelen zijn verboden voor minderjarigen.

-18 -21